B Nest Kira

De plannen voor het tweede nestje van Kira! Maanden van overwegen, nog eens overwegen, overleggen, informeren, bezoekjes afleggen, zowel buiten als binnen Nederland om tot een goede keuze te komen. Dankjewel aan collegafokkers die meedachten, en soms mee op pad gingen. We gingen niet over een nacht ijs! Wie past er bij Kira wat betreft karakter en exterieur, en welke voldoet aan de eisen die we stellen aan de gezondheidsonderzoeken. In wie hebben wij vertrouwen als vader van ons B-nest. En dan een weloverwogen keuze maken! Het is geworden de prachtige en lieve Chadow van Ingha's erf! Superfijn dat we welkom zijn bij eigenaresse Alma Groot, kennel Of The Heart Of Lothian, voor een date tussen Chadow en Kira. 

Chadow heeft HD-A, is ED-vrij, DM-vrij en ook zijn rug is vrij van afwijkingen. Daarnaast heeft hij een erg lief karakter en is ook nog eens mooi van bouw. Wat willen we nog meer! De verwantschap tussen Chadow en Kira is 0%. 

We zijn in afwachting van Kira haar loopsheid. Als deze valt zoals wij verwachten, dan zal Kira in december 2018 gedekt worden. Als alles goed gaat, verwachten we dan in februari 2019 de pups. Wordt ze eerder loops dan verwacht, dan zal ze de volgende loopsheid gedekt worden, april/mei 2019.

En dan hopen dat van deze mooie combinatie een nestje komt!