B Nest Kira

De plannen voor het tweede nestje van Kira! Maanden van overwegen, nog eens overwegen, overleggen, informeren, bezoekjes afleggen, zowel buiten als binnen Nederland om tot een goede keuze te komen. Dankjewel aan collegafokkers die meedachten, en soms mee op pad gingen. We gingen niet over een nacht ijs! Wie past er bij Kira wat betreft karakter en exterieur, en welke voldoet aan de eisen die we stellen aan de gezondheidsonderzoeken. In wie hebben wij vertrouwen als vader van ons B-nest. En dan een weloverwogen keuze maken! Het is geworden de prachtige en lieve Chadow van Ingha's erf! Superfijn dat we welkom zijn bij eigenaresse Alma Groot, kennel Of The Heart Of Lothian, voor een date tussen Chadow en Kira. 

Chadow heeft HD-A, is ED-vrij, DM-vrij en ook zijn rug is vrij van afwijkingen. Daarnaast heeft hij een erg lief karakter en is ook nog eens mooi van bouw. Wat willen we nog meer! De verwantschap tussen Chadow en Kira is 0%. 

Wij verwachten dat Kira gedekt zal kunnen worden tussen half april en half mei. Als alles goed gaat verwachten we in de zomer van 2019 de pups. 

En dan hopen dat van deze mooie combinatie een nestje komt!